14:00

Västerfärnebo AIK

Referat: Horndals IF - Västerfärnebo AIK

Horndals IF - Västerfärnebo AIK 0-5 (0-1)

Horndal förlorade träningsmatchen mot div 5-laget Västerfärnebo med 0-5. Klar förlust med andra ord, men vi började matchen bra och spelet var jämt de första 15-20 minuterna. Godkänd insats första halvlek alltså, men vi gick av planen med underläge på 0-1. I andra halvlek är Västerfärnebo det klart bättre laget. Vi ser väldigt osäkra ut med bollen och stressar upp oss helt i onödan. Mottagningarna är bedrövliga och i stället för att lugna ner spelet och spela runt så hafsar vi iväg ngn passning som ej hittar rätt adress, alternativt försöker dribbla när vi absolut inte ska det. Enkelheten efterlyses för att komma på rätt köl igen. Vi har faktiskt chansen att lugna ner spelet men fel beslut tas om och om igen. Låt bollen göra jobbet med snabbt passningstempo, få tillslag och ha bra rörelse och snack. Ha tålamod helt enkelt och sätt press i rätt lägen. Idag klev vi inte riktigt upp i ryggen på våra motståndare. De får på enkelt sätt chansen att vända upp helt i onödan. Nu har vi 2 träningsmatcher kvar att slipa formen på innan seriepremiären mot Fors.